16 april 2024
Home » Eibergen » ASV Eibergen zorgt dat iedereen kan MEEDOEN!

ASV Eibergen zorgt dat iedereen kan MEEDOEN!

163

EIBERGEN – ASV heeft de afgelopen twee jaar alle energie en aandacht in de vernieuwing van haar accommodatie gestoken. Dat is vrijwel geheel afgerond en het resultaat mag er zijn! Het is één van de vele pareltjes van het fantastische sportpark De Bijenkamp en nu richten we onze aandacht weer op andere zaken:

We maken het voor alle inwoners van de gemeente Berkelland mogelijk om mee te sporten. Immers: (Gezamenlijk) bewegen en sporten  levert een positieve bijdrage aan lichamelijk, psychisch en sociaal welbevinden. ( ofwel ‘gezondheid’) We vinden het jammer dat, om verschillende redenen, niet iedereen mee kan doen en bovendien willen we de jeugd tot 12 jaar graag wat beter kennis laten maken met atletiek.

Daarom hebben we het project MEEDOEN! ontwikkeld. Dit project omvat 2 delen:

MEEDOEN!
Voor gezinnen met een minimum inkomen, voor vluchtelingen, G-sporters of mensen die om andere redenen niet kunnen meedoen, richt ASV een fonds op, van waaruit een deel van het contributiegeld wordt voldaan, maar ook mogelijkheden zijn voor bijdragen in natura; bijvoorbeeld kleding of schoeisel. Voor de voorwaarden en informatie zie www.asveibergen.nl/nieuws  of www.asveibergen.nl/clubinfo/meedoen

DOE MEE MET ASV!
Voor de kinderen in Berkelland in de leeftijd  tot 12 jaar organiseren we eens per maand, op woensdagmiddag een spelmiddag. Door een bijdrage uit het MEEDOEN! fonds kunnen we de kosten beperken tot € 1,00 per kind (daarvoor krijg je zélfs ranja!)

Bovendien organiseren we voor basisscholen uit Berkelland spelmiddagen voor de hele klas. Ook hiervoor geldt een bijdrage uit het MEEDOEN! fonds, waardoor de kosten per klas heel beperkt blijven. zie ook: www.asveibergen.nl/nieuws of www.asveibergen.nl/clubinfo/meedoen

Binnenkort start ASV met een grote donateursactie om het fonds MEEDOEN! te vullen….

We werven de donateurs bij en via onze leden, de Oranjemarkt, de Eiberrun, tijdens de Oranjefondscollecte en door huis aan huis verspreiding. (in Eibergen) ASV komt dus naar je toe, deze zomer!

Donateur word je al vanaf een tientje per jaar!!