Clubkampioenschappen Rap en Snel

GROENLO – Op zondag 12 juni 2016 is het weer genieten in sporthal Den Elshof met het Clubkampioenschap van Rap en Snel Groenlo. Wie gaan er met de toestelprijzen vandoor en wie mogen zich de Clubkampioenen 2016 van Rap en Snel Groenlo noemen?

In de ochtend zal het Clubkampioenschap namelijk starten om 9.00 uur met een wedstrijd voor de recreanten meisjes en een springgroep. Zij zijn in verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld en mogen mooie gymoefeningen tonen aan de jury.

Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk welkom om de meisjes te bewonderen en aan te moedigen. Na de recreantenwedstrijd komen de wedstrijden voor de andere springgroep, acrogym en selectie aan bod. Blijf dus gerust zitten om eveneens te genieten van deze wedstrijden.

Wist u al dat wij op vrijdagavond ook een springgroep hebben voor jongens én meiden vanaf 9 jaar? Naast de donderdag groepen is er dus ook de mogelijkheid om op vrijdag van 19.00-20.00 uur te trainen. Heb je interesse? Kom dan gerust een paar keer meedoen!