Home » Sport » Dames 1 verliest met opgeheven hoofd

Dames 1 verliest met opgeheven hoofd

189

GROENLO  – Hv Grol dames 1 – Stevo dames 2 (20-26)
Vooraf was bekend dat Stevo ongeslagen bovenaan de ranglijst stond. De uitwedstrijd werd ook verdiend door hen gewonnen. Desondanks begon de wedstrijd afgelopen zaterdagavond 17 februari met maar 1 doel. Lekker handballen! Grol heeft niets te verliezen, Stevo wel.

In het eerste kwartier van de wedstrijd was een geweldige strijdlust te zien bij beide ploegen. Grol opende de score en kon goed meekomen in het snelle spel van Stevo. De felle verdediging stond op slot en aanvallen werden goed afgemaakt. Het ging gelijk op, 5-5 na 10 minuten spelen. Niet veel later kwamen de meiden van Stevo op voorsprong. Een voorsprong die de ploeg de rest van de wedstrijd niet meer uit handen gaf. Grol had last van balverlies en daar maakte de tegenstander dankbaar gebruik van. Ruststand 10-15.

Grol startte prima in de tweede helft. Het tempo zat er opnieuw goed in en zo kon het gaatje terug gebracht worden naar 3 doelpunten verschil. Het felle spel leidde meerdere malen in de wedstrijd tot een 7-meter voor de dames uit Twente. Maar liefst 6 keer wist keeper Pascalle de inzet knap te stoppen. Toch wisten zij door goed uitgebroken breaks en ‘vrouwmeersituaties’ verder uit te lopen. Het scorebord noteerde een eindstand van 20-26 voor deze bevochten wedstrijd.

Stevo dames 2, alvast gefeliciteerd met jullie aanstaande kampioenschap!

Komend weekend wordt er geen wedstrijd gespeeld. In het eerste weekend van maart speelt het eerste op zaterdagavond om kwart voor 9 uit tegen TVO Beckum in Hengevelde.