Dames 2 HV Grol tegen dames 4 Bentelo

GROENLO – Afgelopen zaterdag stonden de dames van het tweede van HV Grol tegenover de dames van het vierde van Bentelo. Met gezonde spanning in de benen begon Grol aan de wedstrijd. Doel was een lekker potje ballen en natuurlijk winst behalen om zo op koers te blijven voor het kampioenschap.

Bentelo scoorde het openingsdoelpunt, maar Grol reageerde snel en wist door een aantal goede aanvallen al snel op voorsprong te komen. Na 10 minuten stond er 4-1 op het scorebord. Grol was gefocust en doelgericht. Er werden mooie aanvallen ingezet en deze aanvallen werden zeker zo mooi en doeltreffend afgerond. Na 30 minuten spelen stond er een stand van 12-4 op het scorebord.

Ook na rust stonden de neuzen dezelfde kant op. De op de training geoefende wissels werden ingezet en boekten het gewenste resultaat. Trainer Martin keek vanaf de tribune tevreden toe. Het spel van Grol zag er goed uit en de dames van Bentelo konden het tij niet keren. Grol liep flink uit. Tien minuten voor het einde leek het bij Grol wat minder te gaan, maar de opgebouwde voorsprong kwam hierdoor niet in gevaar. Grol wist de eindstand uiteindelijk op 24-9 te zetten.

Op 7 april speelt Grol om 20.10 uur in sporthal Den Elshof haar laatste competitiewedstrijd. Dit zal de spannendste wedstrijd van het seizoen zijn, want bij winst of gelijk spel zijn de dames kampioen!