Dames 3 HV Grol tegen Dames 2 Angeren

GROENLO – Vorige week heeft dames 3 door hard werken en goed samenspel weten te winnen van Duiven met 12-16. Een enorme opsteker voor het team dat onderaan de ranglijst staat. Aan coach Martine werd beloofd ook deze week mooi spel te laten zien en er samen met overtuiging voor te gaan. Maar er stond een flinke tegenstander op het programma, koploper Angeren. Grol besluit er alles aan te doen om Angeren het vuur aan de schenen te leggen.

Het fluitsignaal klonk en de focus lag met name bij de verdediging. Er werd duidelijk gecommuniceerd, goed doorgegeven en aangepakt door de dames uit Groenlo. De doelpunten die vielen werden met name van afstand geschoten. Invalkeepster Eveline wist er een flink aantal tegen te houden, maar toch was te merken dat de tegenstander een maatje te groot was voor Grol. In de aanval wisten de dames van Grol mooi te bewegen waardoor er echt wel kansen ontstonden, maar die werden helaas onvoldoende benut. Ruststand 12-3 in het voordeel van Angeren.

Het team uit Groenlo is het eens met elkaar; ze laten mooi spel zien, werken hard en goed samen, maar dat doelsaldo moet toch echt omhoog. Dat is de boodschap voor de tweede helft en daar wordt direct wat mee gedaan. Kort achter elkaar weet Grol twee keer te scoren. Er wordt veel bewogen in de aanval waardoor zich opnieuw kansen voordoen. Mariska weet een mooi doelpunt te maken vanaf de hoek en Rianne door hoog te komen en het de keeper moeilijk te maken met een stuit. Angeren blijft ondanks het harde werk van Grol kansen creëren en scoren. Met name tijdens de laatste 10 a 15 minuten weten de speelsters van Angeren links en rechts te passeren en vliegen de harde schoten Eveline om de oren. Grol is moe gestreden, eindstand 27-8.

Volgende week zaterdag 24 maart speelt dames 3 alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen! Om 19.30 tegen Ha-STU dames 3 in sporthal den Elshof.