Dames 3 verliest van Vios

Op zondag 3 april speelde dames 3 van Grol uit tegen VIOS in Beltrum. Dit was een belangrijke wedstrijd, de strijd om de 3e plaats in de poule. Maar daarnaast ook een historische wedstrijd, het was de laatste wedstrijd van Hans Rouwmaat als coach van dames 3 van HV Grol. Hij en zijn vrouw José, tevens steun en toeverlaat van het team, werden dan ook even in het zonnetje gezet en bedankt voor de inzet tijdens al die jaren.

De wedstrijd startte en de dames van VIOS wisten de 0 al snel van het scorebord te krijgen. Hoewel de dames van Grol adequaat reageerden en sterk verdedigden, werd er door middel van diverse wissels en meerdere cirkelspeelsters toch af en toe gescoord door VIOS.

De dames van Grol wist in de aanval helaas niet terug te komen waardoor een ruststand van 4-0 te zien was op het scorebord in het voordeel van VIOS. De dames van Grol bespraken de punten van verbetering en pepten elkaar op.

Na de rust wist Elske klein Gunnewiek ook bij Grol de 0 van het scorebord te krijgen, waardoor de dames er opnieuw voor gingen. Helaas misten de dames van Grol de schotkracht en beweeglijkheid in de aanval om de achterstand in te halen. Ondanks een mooie rake penalty van Dion Udo wist VIOS uit te lopen en eindigde de wedstrijd in een eindstand van 11-5 in het voordeel van VIOS.

Het seizoen eindigde voor dames 3 van HV Grol dus in een vierde plek in het klassement. Hopelijk komt u allen ons volgend seizoen weer aanmoedigen.