3 mei 2024
Home » Archief » De Tukkers DS2-HV Grol DS1

De dames van handbalvereniging Grol speelden zaterdag een uitwedstrijd in Albergen tegen de Tukkers. Zij zijn in het verleden al vaker een lastige tegenstander gebleken en ook deze keer was het helaas niet anders. Het spelen in blauwe shirts, in verband met vergeten eigen shirts, heeft HV Grol helaas ook geen geluk gebracht. Vanaf het begin liep het aanvallend moeizaam en ook prachtig uitgespeelde kansen wisten ze niet te verzilveren. Verdedigend stond het prima en ook keepster Kim keepte een prima wedstrijd, waardoor het na 15 minuten nog steeds maar 2-1 stond voor de thuisploeg. De Tukkers vonden toen echter een volgende versnelling, waarmee ze de aanvallende fouten van HV Grol met snelle breaks afstraften. Met de rust stond het 9-5 voor de tegenstander.

Na de rust was het spelbeeld gelijk aan dat van de eerste helft en duurde het weer lang voor beide ploegen tot scoren kwamen. Helaas kreeg HV Grol een aantal keer niet het voordeel, waardoor de gasten uit Groenlo niet dichterbij kwamen en de toch al spaarzame doelpunten werden afgefloten. De eindstand werd bepaald op 15-8 voor de Tukkers, hetgeen wel een beetje een vertekend beeld geeft van krachtsverhoudingen die redelijk dicht bij elkaar lagen.

Na een rustweekend speelt HV Grol DS1 op zaterdag 28 oktober een thuiswedstrijd tegen Olympia.