Home » Beltrum » DVV/VIOS 6 weer kampioen

VOOR-BELTRUM – Het is DVV/VIOS 6 voor de 2e maal gelukt om kampioen te worden in de 7e klasse. Dit huzarenkunstje hebben ze ook in het jaar 2013 geflikt. Het hele seizoen was voor de heren al wisselvallig maar de laatste wedstrijden kwam er op zijn Duits ‘swüng’ in het voetbal.
DVV kampioen. Foto: PR

De twee bloedstollende wedstrijden tegen mede kampioenskandidaten, Genderingen en Zieuwent werden tactisch en op heel veel inzet gewonnen. Voordat de heren het door hadden lieten deze teams ook punten liggen en dat betekende dat het kampioensschap voor het grijpen lag.

Op zondag 13 mei moesten de heren uit tegen Varsseveld voetballen, In die wedstrijd hoorden ze het onverwachte goede nieuws. Medekoploper Zieuwent liet punten liggen tegen het altijd lastige Vosseveld en dat betekende dat de heren van DVV/VIOS 6 kampioen werden. Want zij wonnen deze wedstrijd tegen Varsseveld met 0-2.

Dit kampioensschap willen de heren groots vieren op zondag 3 juni met daarna aansluitend een receptie bij café Halfweg. Er werden 11 commissies opgesteld in deze prachtige en gezellige selectie. “We laten ons verrassen op deze heugelijke dag want deze prachtige verenging bestaat dit jaar ook nog eens 50 jaar. Dit Jubileumfeest en daarbij andere activiteiten worden dit jaar ook nog gevierd”.

Het kampioensfeest van DVV/VIOS 6 ziet er bij Café Halfweg in Voor-Beltrum als volgt uit.
– 10.30 – 12.15 uur: Kampioenswedstrijd
– 12.15-  13.30 uur: Foto’s maken en overhandiging kampioensschaal
– 13.30-  14.00 uur: Officiële gedeelte
– 14.00-  16.30 uur: Receptie.