28 april 2024
Home » Sport » Geslaagde toiletrollenactie H.V. Grol

Geslaagde toiletrollenactie H.V. Grol

145

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Ook dit jaar weer een groot succes!

Uiteraard willen wij allereerst iedereen die ons heeft gesteund enorm bedanken. Alle kopers, familie, buren, vrienden, stadsgenoten, kortom iedereen die HV Grol een warm hart toedraagt. AH Wallerbosch als leverancier van de pakken toiletpapier, Automobielbedrijf H. Arink bv voor het beschikbaar stellen van de grote hal en al onze Grolse ondernemers. Super om te zien dat we in de Grolse gemeenschap en bij vele bedrijven met zoveel enthousiasme onthaald werden. Wees gewaarschuwd, volgend jaar staan we weer op de stoep!

Een dikke pluim Een dikke pluim voor alle leden, groot en klein. Zonder hun inzet zouden we met een berg toiletpapier blijven zitten. Na afloop is er bij Streets geproost op de geslaagde actie. De smaakvolle flensjes namen gretig aftrek. De sterverkoopsters en het team met de meest verkochte pakken zijn in het zonnetje gezet en beloond met een toepasselijk cadeautje.

Saamhorigheid Ondanks alle inzet hebben we toiletpapierpakken overgehouden. Tja, wat doen we daar mee? Terug naar de grootgrutter die op de kleintjes let of letten wij zelf op de spreekwoordelijke ‘kleintjes’. Oost-Achterhoek telt helaas een groot aantal gezinnen die het niet breed hebben en aan moeten kloppen bij de voedselbank. Hoe mooi is het om als vereniging hier een kleine bijdrage aan te leveren? Een klein gebaar van saamhorigheid van een trotse handbalvereniging voor de medemens in onze samenleving!

Ieder zijn rol Voor iedereen die een rol heeft gespeeld in deze geslaagde toiletpapieractie van handbalvereniging Grol, nogmaals hartelijk dank. Wij zijn blij met jullie bijdrage en stellen deze zeer op prijs. En zeg nou zelf: “Niemand kan zonder een toiletrol van de HV Grol!”