Home » Sport » Goede seizoenstart voor VV Grol dames 1!

Goede seizoenstart voor VV Grol dames 1!

233

GROENLO -Na zaterdag 28 september de eerste uitwedstrijd te hebben gewonnen met 3-1, was het 6 oktober tijd voor de eerste thuiswedstrijd voor vv Grol dames 1. Helaas is vorige wedstrijd voor Nina niet goed afgelopen en moet zij de komende wedstrijden vanaf de zijlijn bekijken vanwege een gescheurde pees in haar pink. Ook Kim en coach Marjolein waren niet aanwezig afgelopen zaterdag. Wèl heeft nieuwe aanwinst Eline haar debuut gemaakt bij de VV Grol!

Tegenstander was Volga dames 1. Een nieuw gezicht, dus het was afwachten wat voor wedstrijd het zou worden. Belangrijk dus om van begin af aan fel en geconcentreerd te spelen! De eerste set begon goed; er werd hard gewerkt achterin, waardoor aan het net mooi aangevallen kon worden. Ook serverend had Grol Volga onder druk. De eerste set is dan ook gewonnen met 25-18.

De tweede set was qua spelbeeld vergelijkbaar met de eerste set. Ook nu speelde Grol weer gecontroleerd en werd er hard gewerkt voor de punten. Wel had Grol moeite met de midaanvaller van Volga, maar ook zij kon het Grol niet moeilijk genoeg maken. Deze set is dan ook weer gewonnen met 25-19.

Dan de beruchte derde set. Voor de dames van Grol vaak een moeilijke set, maar deze keer niet! Grol bleef in hun goede spel en lieten de dames van Volga niet heel dichtbij komen. Wederom gewonnen met 25-18!

De laatste set werd de vermoeidheid zichtbaar bij de dames van Grol en werden er veel foutjes gemaakt. Volga kwam beter in hun spel en begon de druk bij Grol neer te leggen. Na een spannend eind van de set, heeft Volga uiteindelijk de laatste set gewonnen met 26-28.

Al met al een goede wedstrijd voor Grol en een goed begin van de competitie! Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma en wel tegen DVO dames 2, om 15:30u in Hengelo Gld!