Met goede zin de zomer in

De zon schijnt, de vogels fluiten, de natuur wordt in een rap tempo groen.
Je wilt naar buiten, je pakt de Nordic Walking stokken uit de hoek en je gáát

Dit is een mooi en aantrekkelijk scenario. Maar om met Nordic Walking stokken goed en veilig te kunnen lopen en maximaal rendement uit je inspanning te halen, heb je wel een techniekcursus nodig.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat wandelen gezond is voor lichaam én geest. Je bouwt conditie op en het is niet belastend voor je lijf. En je humeur vaart er ook nog wel bij.

Met Nordic Walking stokken geef je aan het wandelen nét dat beetje extra: je gebruikt nog meer spieren: ook armen, rug en schouders werken mee. Je conditie verbetert snel, je verbrandt meer calorieën omdat je met gelijke inspanning meer rendement krijgt en het is natuurlijk super gezellig om samen met anderen in de natuur te sporten.

Ook in de vakantie, tijdens bergwandelingen, zijn de Nordic Walking stokken heel goed te gebruiken. Je ontlast zo de knieën en heupen, zodat je het langer en blessurevrij vol kunt houden.
Daarom besteden we in de cursus ook aandacht aan heuvel/ bergtraining.

Klik voor meer informatie

Nordic Walking is voor iedereen, jong of oud, fit of minder fit. Het is makkelijk in 6 lessen te leren.

Wil je ervaren of Nordic Walking iets voor je is? Annette-loopt,  ism. Gelria Schoenatelier, organiseert een gratis introductie les op zaterdag 19 maart ’16 a.s. waarvoor je je kunt aanmelden. Om 9.30 uur verzamelen we bij Gelria aan de Varsseveldseweg 36 te Lichtenvoorde. De techniekcursus begint de week erna op de maandag- en/of donderdagavond, in overleg met de cursisten.

Wanneer het niet lukt om bij de introductie les aanwezig te zijn, mag men de eerste les van de reeks van zes als introductie les beschouwen.

Voor meer info en aanmelden zie: www.annette-loopt.nl of bel met Gelria, tel. 0544-371406.