Home » Groenlo » Groenlose Tennisclub-dames zilver op NK

Groenlose Tennisclub-dames zilver op NK

243

GROENLO – Afgelopen zondag werden de jaarlijkse clubkampioenschappen afgesloten op sportpark De Blanckenborg bij de Groenlose Tennisclub. Het leverde uit het grote deelnemersveld veel clubkampioenen op in de diverse sterkte en leeftijdsklassen.

Tijdens de uitreiking van de prijzen werd ook het eerste damesteam gehuldigd. Zij werden door voorzitter Nicky Groot Kormelink in het zonnetje gezet met hun behaalde tweede plaats op het NK voor regio teams in Santpoort. Een geweldige prestatie die de Groenlose tennisclub nog niet eerder heeft meegemaakt in haar geschiedenis.
Ook het college van de gemeente Oost Gelre feliciteert het team:  ‘Onze gemeente is een sportieve gemeente. Met een brede recreatieve sportbeleving waaruit steeds weer nieuwe talenten komen die Oost Gelre landelijk op de kaart zetten.” aldus wethouder van sport Jos Hoenderboom.


Kijk voor alle uitslagen en meer foto’s op www.groenlosetennisclub.nl

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.