Grol H.V. DS2 – Bentelo DS4

GROENLO – Zaterdagavond 2 november stond de tweede thuiswedstrijd van handbalvereniging Grol dames 2 tegen Bentelo dames 4 op het programma.

Na de zenuwslopende wedstrijd van vorige week waren de dames van HV Grol erop gebrand om het deze week voor hen iets makkelijker te maken. Het fluitsignaal ging. Iedereen stond er klaar voor, nadat Laura direct scherp was en de bal onderschepte, kwam er door een snelle aanval binnen 40 seconden al het eerste doelpunt. Door sterk verdedigen en goede aanvallen liepen de dames van Grol uit naar een 6-1 voorsprong. Met afwisselende aanvallen en goed verdedigen liepen zij de eerste helft uit naar een ruststand van 14-4.

De peptalk van coach Björn kwam bij de dames van HV Grol wat later binnen waardoor de dames van Bentelo wat meer ruimte creëerden en met 3 doelpunten op rij HV Grol meteen weer wakker schudden. Er kwamen veel break-outs door het snelle spel. Hier en daar werd er wat slordig aangespeeld en werden er grote kansen gemist voor open goal.. Gelukkig wist keeper Sandra nog een mooie penalty tegen te houden, en in de aanval kwamen er mooie wissels uit die op de trainingen vaak geoefend waren waardoor de dames uitliepen naar 23-8. Met een eindstand van 26-10 hebben de dames van HV Grol de punten in Groenlo gehouden!Bron: HV Grol
Foto: René van den Mosselaar


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.