Grol H.V. Jeugd D1 – HV Angeren jeugd D1

GROENLO – Zaterdag was het “Shrek-uitvoeringsdag” van de Musicalfabriek, daardoor waren er drie speelsters niet aanwezig bij de wedstrijd. De meiden van Grol gingen met 1 wissel op de bank het veld in tegen HV Angeren. De speelsters hebben vooraf van de coaches allemaal een persoonlijk doel gekregen. Met deze doelen begon Grol de wedstrijd. Omdat Angeren maar één wissel had was het gezamenlijk doel om de krachten te verdelen over de hele wedstrijd.

Grol ging de rust in met 4-8. Tijden de rust hebben de coaches aangegeven dat er beter verdedigd moest worden en in de aanval meer beweging.

De 2e helft stond de verdediging een stuk sterker en de keeper hield veel ballen tegen. Daardoor kon Grol zelf scoren en werd de achterstand een beetje weggewerkt naar 6-8.

Klik voor meer informatie

Helaas moest Grol door een blessure een speelster missen. Doordat er geen wissels meer waren sloeg de vermoeidheid toe. Ook de keepster van Grol kreeg een harde bal in haar buik, maar bleef toch als een man staan en maakte de wedstrijd af.
De wedstrijd werd mooi afgesloten door een break out en daardoor scoorde Grol het 7e doelpunt. De eindstand was uiteindelijk 7-17.

Zondag 24 maart krijgen de meiden van Grol een nieuwe kans, dan spelen zij een uitwedstrijd tegen Sani4All/Artemis ’15 D1 om 14:30 uur. Het publiek is dan ook weer van harte welkom! Komen jullie ons aanmoedigen?