Grol HV DS 1 – BWO-DS1

GROENLO – Op deze zaterdagavond speelden de dames van handbalvereniging Grol in de nieuwe shirts. Nadat de teamfoto’s werden gemaakt, begonnen de dames van Grol voortvarend, via snelle aanvallen stond er al snel 3-0 op het scorebord. Hierna liet BWO uit Hengelo zien over enkele ervaren en slimme speelsters te beschikken die het het jeugdige HV Grol vaak lastig maakten, het kwam dan ook terug tot 4-3. Vervelend was dat Maud uitviel met een enkelblessure en eveneens dat BWO langszij kwam, gelijkstand 5-5.

De opdracht was snel omschakelen naar de aanval en dit kwam er in de volgende fase goed uit. Grol speelde zich hierdoor naar een 10-6 voorsprong wat tevens de ruststand werd. Geconcentreerd blijven spelen en aanvallend meer dreiging in het spel leggen was de opdracht.

Dit ging goed in het begin van de 2e helft , HV Grol nam een beslissende 13-7 voorsprong. Toch slopen er weer slordigheden in het spel van de thuisspelende dames wat het spel niet ten goede kwam. Grol speelde zich wel naar een 19-12 voorsprong. In de slotfase speelde HV Grol slordig en gaf BWO de mogelijkheid om wat terug te doen, het werd hierdoor onnodig 19-16. Het laatste antwoord was van Grol wat de 20-16 op het scorebord bracht.

Twee belangrijke punten, goed voor het zelfvertrouwen, en de vele goede momenten meenemen en werken aan de gemaakte fouten, de dames zijn op de goede weg. Volgende weekend spelen de dames van HV Grol op zondag om 14.10 uur tegen de Tukkers 2, dat al haar wedstrijden tot nu toe nog gewonnen heeft, de dames zijn er op gebrand het dit team lastig te maken.



Bron: HV Grol
Foto: René van den Mosselaar


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.