Home » Groenlo » Grol door naar kwartfinale Achterhoekcup

Grol door naar kwartfinale Achterhoekcup

161

GROENLO – Grol 1 heeft op dinsdag 20 februari tweedeklasser SDOUC met 3-2 verslagen voor de Achterhoekcup. Grol bereikt hiermee de kwartfinale en moet het opnemen tegen de winnaar van OBW – DVC’26. De kwartfinale wordt gespeeld op dinsdag 20 maart.

In de eerste helft ging het spel gelijk op en werd er goed gespeeld door beide ploegen. Grol had de beste kansen. Vlak voor rust beloonde Grol zich daarvoor met een doelpunt van Jordy Oonk. Ruststand 1-0.

In de tweede helft was het spel wat rommeliger. Wessel Baarslag voorkwam in eerste instantie de gelijkmaker door een penalty te stoppen. Na een uur spelen keek Grol toch tegen een 1-2 achterstand aan. Uitblinker Eduardo de Sousa Cavalcante tekende de gelijkmaker aan en tien minuten voor scoorde Jordy Oonk de gelijkmaker. Eindstand 3-2.