Grol scheurkalender, een schot in de roos

GROENLO – Voetbalvereniging s.v. Grol staat voor de lancering van een unieke actie. Het betreft hier namelijk de uitgifte van de eerste Grolscheurkalender voor 2016!

De nu al een zeldzaam karakter dragende kalender met 366 afscheurpagina’s (2016 is een schrikkeljaar!) is weliswaar nog in de maak, maar blijkt reeds gepromoveerd te zijn tot een hebbeding van het zuiverste soort.

Wat is de bedoeling?
U als particulier of als ondernemer krijgt de gelegenheid om uw lijfspreuk, aankondiging óf bedrijfsadvertentie te plaatsen op deze unieke kalender!

Ondernemer, heeft u een speciale actie of een korting op een door u gewenste datum in 2016, pak dan nu uw kans! Het mes snijdt  daarbij duidelijk aan twee kanten: de ondernemer profiteert van deze actie en de klant kan de aanschafprijs van de kalender terugverdienen door te profiteren van de legio aangeboden kortingsacties.

Ook verenigingen, organisaties e.a. kunnen pagina’s vullen door een persoonlijke boodschap of ludieke anekdote te delen of door op bepaalde data plaats te vinden evenementen of activiteiten te promoten.

Let op! Elke dag is dus uniek ….. ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt!’ De kosten voor het vullen van één pagina bedragen slechts € 15,00 (all-in).
De Grolscheurkalender (een leuk cadeau met Sinterklaas en Kerstmis ..…) zal binnenkort door de leden van de s.v. Grol in Groenlo en omgeving worden verkocht voor slechts € 15,00 per stuk!

Hoe kom ik op de kalender:
Ga naar de site ‘www.grolscheurkalender.nl’ en ‘Pluk de dag’.