19 april 2024
Home » Groenlo » Grol volleybal heren 1 verliest onnodig

Grol volleybal heren 1 verliest onnodig

835

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Grol moest vrijdag 28 november uit naar de Hoeve. Veel dertigers in ons team hadden nog goede herinneringen aan de Hoeve, alleen dan niet zo zeer aan het plaatselijke ISIVOL, maar vooral aan de kermissen op Hemelvaartsdag. Grol wist dat het vandaag echt een 10-punten wedstrijd was. ISIVOL is een directe concurrent voor de onderste plaatsen. Dit in het achterhoofd moest er toch voor zorgen dat Grol scherp aan de wedstrijd zou beginnen. Niets was minder waar.

1-3 ( 17-25 / 16-25 / 18-25 / 25-21)

De wedstrijd stond sowieso al laat gepland (21:15). Helaas moesten we eerst nog wachten tot de dameswedstrijd voor ons was afgelopen, waardoor we pas om 21:30 konden beginnen met de warming-up en om 21:55 klonk het 1e fluitsignaal.

Grol begon helaas heel slecht aan de wedstrijd en ISIVOL rook direct bloed. Grol liet zich kennen en gaf kinderlijk eenvoudig alles weg wat men maar kreeg. Grol knokte niet en er waren er teveel niet bij de les. ISIVOL verdedigde naar hun vermogen en gaf geen kansen weg. Grol kon geen enkele druk zetten met de service en sommigen konden de ballen er beter over heen gooien dan serveren en speelde ISIVOL hiermee in de kaart. ISIVOL daar in tegen beschikte over een goede libero die werkelijk elke bal goed passde en bijna ook nog allemaal bovenhands. Als Grol dan een keer de bal had werd er vaak niet iets goed meegedaan. Het lef ontbrak bij elke bal, zowel setuppend als aanvallend. Ballen werden onnodig in het blok of net geslagen en als de ballen er dan wel overheen kwamen gingen ze uit of waren ze te eenvoudig om het ISIVOL lastig te maken.
ISIVOL maakte dankbaar gebruik van het laffe spel van Grol en haalde de eerste 3 sets kinderlijk eenvoudig binnen met 25-17 / 25-16 en 25-18. Dat Grol de laatste set pakte was meer omdat ISIVOL het wel voldoende vond en eigenlijk had Grol dat punt ook helemaal niet verdiend.

Er moet de komende tijd hard getraind worden aan winnaarsmentaliteit en strijd om te vechten voor de punten, want in de promotieklasse komen de punten echt niet aanwaaien. Als dat niet veranderd gaat Grol nog een heel moeilijk jaar tegemoet.