Grol weert zich kranig tegen ijzersterk WSV


1-3 (20-25 / 21-25 / 25-20 / 21-25)

Zaterdag 3 oktober speelde v.v.Grol zijn 1e wedstrijd, daar waar de concullega’s van de voetbal al hun 5e wedstrijd afwerkte.

v.v.Grol moest het deze 1e wedstrijd opnemen tegen het uit de 3e divisie gedegradeerde WSV in en uit Warnsveld.
Vanaf het begin was duidelijk te merken dat de gastheren uit Warnsveld een maatje te groot waren voor de mannen van Grol. Grol speelde goed, maar moest het toch afleggen tegen vooral hun aanvallende krachten op de buitenkant.

Het sierde Grol dat deze bleef vechten en op zijn kans wachtte. Grol speelde de hele wedstrijd een zeer constant niveau en maakte weinig fouten. WSV pakte de 1e en 2e set met respectievelijk met 25-20 en 25-21.

In de 3e set kwam daar dan toch de kans. WSV wisselde een speler en Grol nam direct het initiatief en liep zomaar 5 punten weg. WSV probeerde bij een stand van 18-13 door een terugwissel het tij nog te keren, maar Grol bleef goed doorgaan en hengelde de set met 25-20 binnen. Helaas was hiermee de koek op. WSV schakelde in de 4e set terug naar hun basis en waren niet van plan Grol een kans te geven voor een verrassing. Bij 24-16 leek de wedstrijd gespeeld.

Nog even liet Grol van zich spreken door 5 punten op rij te maken, maar toen maakte WSV het toch af met 25-21.
Een terechte uitslag en Grol mag trots zijn op het puntje.

Volgende week, 10 oktober, spelen de mannen van Grol tegen koploper BOVO. Ook dit gaat weer een zware wedstrijd worden.