Grol wint derby tegen KSH

3-1 (28-26 / 16-25 / 25-23 / 29-27)

Zaterdag 3 december was Grol gastheer van de mannen uit Harreveld. Een speciale wedstrijd voor David (3 oud-teamgenoten spelen bij KSH) en Randy die 4 jaar in Harreveld heeft gespeeld.

Grol kon deze middag eindelijk weer eens aantreden met een fitte selectie. Grol kwam goed uit de startblokken en wist snel een voorsprong van 5 punten te pakken. KSH vocht zich echter terug, waarnaar de set gelijk op ging. Grol had echter het slotakkoord waardoor het de 1e set met 28-26 kon binnenhalen.
In de 2e set was Grol de weg even volledig kwijt. KSH nam snel een voorsprong en gaf deze niet meer weg, 16-25.

Klik voor meer informatie

In de 3e set leek het verzet van Grol gebroken. KSH nam een voorsprong van 8 punten en de Grol aanvallers kwamen niet meer door de blokkering van KSH. Tijd voor coach Peter voor wat tactische omzettingen. Passerloper Randy moest plaatsmaken voor hoofdaanvaller David en dit pakte goed uit. Grol begon weer te scoren en haalde punt voor punt terug en haalde KSH net op tijd in, 25-23.

De 4e set was het beginwoord wederom voor KSH. Grol knokte zich echter wederom fantastisch terug in de wedstrijd en kwam voor met 23-20. Toen iedereen dacht dat het verzet van KSH verbroken was kwamen de Harreveldenaren toch weer terug en kwamen ze zelfs om setpoint. Vanaf dat moment was het stuivertje wisselen. Grol was echter de gelukkigste en haalde de 4e set en daarmee de wedstrijd binnen.