Home » Groenlo » Grol wint laatste wedstrijd voor de kerst

Grol wint laatste wedstrijd voor de kerst

203

Grol H1 – Wevoc H1 (3-1: 25-23/20-25/25-20/25/18)

Afgelopen zaterdag waren de mannen van Grol gastheer van Wevoc. Grol staat op de 10e plaats en Wevoc bivakkeert op een 5e plaats. Coach Peter Huisman kon weer volledig beschikken over passer-loper Randy Keunekamp die na blessureleed van 3 maand weer volledig mee kon doen.

De heer Doup uit Ootmarsum had de leiding over de wedstrijd, daar waar 1e scheidsrechter Bakker het zonder reden van opgaaf liet afweten. De heer Doup had de touwtjes stevig in handen en leidde een goede wedstrijd.
Grol begon de wedstrijd heel slap en keek direct tegen een achterstand van 6-0 aan. Grol knokte zich goed terug en had halverwege de set op 15-15 de stand gelijk getrokken. Daarna pakte Grol 2 punten voorsprong, die het niet meer weg gaf en haalde zodoende de set met 25-23 binnen.

In de 2e set rechtte Wevoc zijn rug en Grol kon niet voldoende volgen. De scheidsrechter maakte wat rare beslissingen die Grol op dat moment negatief beïnvloedde. Wevoc speelde de set gedecideerd met 25-20 uit.
In de 3e set was het echter weer Grol die de lakens uitdeelde. De jonge ploeg van Wevoc had geen antwoord meer op het spel van Grol en Grol pakte een de set en een 2-1 voorsprong.

In de 4e set maakte Grol het karwei snel af met 25-18 en daarmee voegt Grol 4 belangrijke punten toe aan zijn totaal. Er moet echter de 2e helft keihard worden gewerkt om aansluiting te vinden bij de middenmoot.