Home » Sport » H.V. Grol DS2 – De Lutte DS2

Foto: René van den Mosselaar

GROENLO – Afgelopen zaterdag speelde dames 2 van handbalvereniging Grol een thuiswedstrijd tegen de dames van De Lutte 2. Na het dure puntenverlies van een week eerder, wilden de dames van HV Grol het vandaag graag anders doen. Ze begonnen, niet volledig fit, maar wel vol goede moed aan de wedstrijd tegen de koploper. De Lutte kwam goed uit de startblokken, HV Grol daarentegen niet. Aanvallen liepen stroef en verdedigend stond de normaal zo solide basis van HV Grol dit keer niet zo sterk als anders. De Lutte profiteerde hier zichtbaar van en wist een ruststand van 6-12 in hun voordeel op het scorebord te noteren.

Na een korte peptalk in de rust, probeerde HV Grol de draad weer op te pakken. Helaas kregen ze vrij snel drie mooie doelpunten van de tegenstander om de oren. Dat moest anders. Het spel werd fanatieker en de dames kregen iets meer grip op De Lutte. Een aantal keer wisten verschillende speelsters van HV Grol de keepster van De Lutte te passeren. Daarna was het De Lutte die revanche pakte en een aantal fraaie ballen achter de doelvrouw neer wisten te leggen. In een voor HV Grol rumoerige wedstrijd met veel (tijd)straffen aan thuiszijde en op 1 gele kaart na geen straffen aan de zijde van bezoekers, trok de terechte winnaar aan het langste eind. Met een uitslag van 14-21 gaan de punten mee naar De Lutte.

De volgende wedstrijd van dames 2 van HV Grol is op zondag 5 maart om 12.45 uur uit in Haaksbergen tegen de dames van Stormvogels 2.

Bron(nen) & Afbeelding(en)