Home » Groenlo » H.V. Grol DS2 – R.S.C. DS2

GROENLO – Afgelopen zaterdag stond er een topper op het programma van handbalvereniging Grol. Dames 2, op een gedeelde tweede plek, tegen de dames 2 van RSC, de koploper. Het verschil tussen deze teams was slechts twee punten. De dames van HV Grol openden de wedstrijd, maar RSC had de aanval daarna gelijk antwoord, 1-1. Tot aan 3-3 ging het gelijk op maar daarna speelde de thuisploeg een mindere fase door balverlies en niet het eigen spel spelen. RSC profiteerde van het balverlies en speelde op snelheid, ze liepen snel uit naar 4-10. De dames van HV Grol probeerden het gat te dichten waardoor de ruststand 8-12 was in het voordeel van RSC.

In de rust werd een goed woordje gedaan door interim-coach Daan. De 2e helft begon goed voor RSC maar daarna ging de knop om bij HV Grol en begon het beter te lopen. Aanvallen begonnen te werken dankzij mooie looplijnen en verdedigend stond het dicht. Het geloof kwam terug bij de dames van HV Grol en ze kwamen terug naar 17-17. De laatste minuten waren heel spannend want beide teams wilden winnen. RSC maakte de 17-18 nog, maar kort voor tijd werd de 18-18 gemaakt door Grol. Dat was uiteindelijk een terechte uitslag.