Home » Archief » HCL DS3-HV Grol DS3

GROENLO – Zaterdagavond stond dames 3 van handbalvereniging Grol klaar voor een wedstrijd tegen HCL dames 3 in Duiven. HCL pakte al snel een voorsprong. De dames van HV Grol hadden het moeilijk met enkele opbouwspeelsters van HCL. Door elkaar op korte afstand snel aan te spelen, kwamen de dames van HCL op 6-1. HV Grol herpakte zich en ging meer scoren door afstandsschoten van de opbouwers. Helaas ging ook HCL door met scoren en werd de ruststand 11-6 in het voordeel voor de thuisploeg.

De tweede helft begon onrustig voor de dames van HV Grol. HCL ging spelen met twee cirkelspeelsters. Dit was lastig verdedigen voor de Grolse dames. HCL breidde haar voorsprong dan ook snel uit. HV Grol probeerde terug te komen door sneller te spelen in de aanval. Helaas maakte dit geen verschil. Er waren goede momenten van HV Grol in de wedstrijd, zoals verschillende wissels met de cirkel- en opbouwspeelsters. Er zijn zeker nog verbeterpunten voor de komende wedstrijden.

Volgende week zondag, 29 oktober, speelt HV Grol DS3 thuis tegen Quintus DS1 om 12.10 uur. Hopelijk komt u hen aanmoedigen in sporthal Den Elshof!