Home » Groenlo » Henk Ebbers geeft de voorzittershamer VV Grol over!

Henk Ebbers geeft de voorzittershamer VV Grol over!

352

GROENLO – Tijdens de drukbezochte ALV van de volleybalvereniging Grol heeft Henk Ebbers de voorzittershamer overgedragen aan het duo Nicole Huisman en David Menting. Daarnaast trad ook Laurens Hubers af als penningmeester en in Bob Mombarg is het bestuur erin geslaagd om ook voor deze functie een zeer goede opvolger te vinden.
Henk en Laurens werden hartelijk bedankt voor al hun werkzaamheden in de afgelopen vele jaren en ontvingen van secretarissen Emma Bomers en Dorien Oosterholt een mooie bos bloemen.

Naast het aftreden van de voorzitter en penningmeester hebben Bennie Smeets (scheidsrechter) en Koen Wellink (website beheerder) aangegeven met hun taken te stoppen. Scheidsrechter coördinator Bert Fransen noemde Bennie nog even gekscherend de Heintje Davids van de Grol aangezien Bennie wel vaker was gestopt. Bennie gaf echter aan dat het nu na ruim 25 jaar als scheidsrechter, maar ook vele andere functies binnen de vereniging nu echt gebeurd is. Ook deze beide heren werden hartelijk bedankt met een mooie bos bloemen.

En als kers op de taart was daar nog de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Niet dat deze echt spannend was want het was overduidelijk dat deze gewonnen zou worden door Bianca Krabbenborg. Bianca is het gezicht van de VV Grol en is altijd en overal aanwezig. Noem een functie of activiteit binnen de VV Grol en Bianca is of was erbij betrokken. Speelster, coach, trainer, kampleidster, zaalwacht, wedstrijdsecretariaat, zwarte cross, slag om grolle…….

Bianca kreeg uit handen van secretaris Dorien Oosterholt een welverdiende bos bloemen en een cadeaukaart en natuurlijk een staande ovatie van alle aanwezigen.