21 mei 2024
Home » Sport » HV Grol Dames 1 – D.S.V.D. Dames 3

HV Grol Dames 1 – D.S.V.D. Dames 3

198

GROENLO – Er stond afgelopen zaterdagavond een spannende wedstrijd voor de Dames 1 van Grol op het programma. Namelijk tegen de nummer 2: D.S.V.D 3 uit Deurningen. Grol stond 3e, met 1 punt achter hen. Iedereen was er op gebrand om de 2 punten in Groenlo te houden.

In het begin ging het gelijk op voor beide teams, dus daar bleek uit dat ze aan elkaar gewaagd waren. Er werd snel gespeeld en ook goed verdedigd aan beide kanten. Na een half uur stond 8-8 op het scorebord.

In de tweede helft startten de dames van Grol goed, gemotiveerd om de punten in Groenlo te houden, wat aardig leek te lukken. Ze liepen uit naar 15-11, met nog een kwartier te spelen. Doordat de druk opliep, werd het spel paniekeriger en statischer waardoor D.S.V.D wist terug te komen tot 17-17. Met een nog een paar minuten op de klok werd er goed verdedigd en scoorde Grol nog een punt wat de stand op 18-17 bracht. Helaas wisten de dames uit Deurningen de laatste aanval ook te scoren. Dit resulteerde een eindstand van 18-18. Teleurgesteld, want er had meer ingezeten, maar desondanks hebben de dames van Grol gevochten tot het eind!

Aankomende zondag 4 februari spelen de dames van Grol om 14.25 uur uit in Wierden tegen de dames van Kedingen.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!