HV Grol jeugd DC1 – Sani4all/Artemis ’15 jeugd DC1

GROENLO – Direct nadat de wedstrijd werd aangefloten zaten beide teams goed in de wedstrijd. Sani4all/Artemis liet meteen een fanatieke aanval zien en Grol zorgde voor een goede verdediging.

De Grolse meiden scoorden door goede schoten van Nina en Suze. Loes stond weer goed te keepen, maar werd geholpen door de goede verdediging van Grol en hield daardoor veel ballen buiten het doel. Het tempo van de tegenstander lag hoog en zij scoorden veelal door sprongschoten. Echter bleef Grol niet achter en scoorde ook mooie doelpunten. Zelf in de zoemer bij rust viel er nog een doelpunt door goed samenspel van Nina en Jolien.
De meiden gingen de rust in met een kleine achterstand; 5-6.

Na de rust was het Kim die zorgde voor het openingsdoelpunt, maar Sani4all/Artemis liet het hier niet bij zitten en zorgde snel voor een aantal tegen doelpunten. De meiden van Grol gaven niet op en scoorde 8-8 door goed samenspel. Ook de hoekspelers Babs, Isa, Evi en Jolien verdedigden goed en fel. De cirkel speelster van Grol, Floor werd regelmatig geduwd, maar zij gaf niet op en stoorde de tegenstander geregeld.

De opbouwspelers Sterre, Suze en Nina speelden fel en dit zorgde er voor dat het gelijk op bleef gaan. Echter voerde Sani4all/Artemis het tempo op en kwam Grol daarna nog weinig tot scoren. Het lukte Grol niet meer om terug te komen en de wedstrijd eindige met 9-13.