19 april 2024
Home » Groenlo » Jaarlijkse Sponsoravond zeer druk bezocht

Jaarlijkse Sponsoravond zeer druk bezocht

264

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Aan de vooravond van het 29ste Internationaal Marveld Toernooi (IMT) zat de sporthal op sportpark Den Elshof afgeladen vol. Ruim 450 sponsoren en andere genodigden kwamen naar deze avond, georganiseerd door S.v. Grol en het IMT.

De gasten waren Hans Kraay jr. en Wim Kieft. Zij werden geïnterviewd door Eddy van der Ley in het voor deze avond het zogenoemde sportcafé. De afsluiter van de avond werd gedaan door cabaretier Ernest Beuving. Hij kreeg de hele zaal aan het zingen met zijn ‘muziek van toen’.

Ook werden er deze avond cheques uitgedeeld door de BusinessClub s.v. Grol (BCG). Theo Huijskes nam namens 100 jaar s.v. Grol een cheque in ontvangst van 1.500 euro voor het boek 100 jaar s.v. Grol. Deze krijgen dan de leden van de BusinessClub. Jos Froeling kreeg een cheque ter waarde van 1.500 euro voor nieuwe kleding voor clubscheidsrechters. Hans Scheinck nam een tweetal cheques in ontvangst. 2.500 euro voor nieuw ballen voor recreatieve seniorenteams en 3.500 euro voor ballen voor jeugdteams.

Morgen (lees vrijdag 1 juni) mag het team van s.v. Grol de aftrap doen van het toernooi. Dit mede in het kader van 100 jaar SV Grol. Het Grolse team speelt de openingswedstrijd tegen FC Barcelona!

Vrijdagavond 1 juni 17.30 uur, SV Grol – FC Barcelona.