23 april 2024
Home » Aalten » Veel kampioenen bij Bovo pupillen

Veel kampioenen bij Bovo pupillen

188

AALTEN – Afgelopen zaterdag hebben de pupillen niveau 4 t/m 6 hun laatste reguliere speeldag gehad in Aalten. De sporthal werd vanaf half 9 druk bezet met jonge volleyballers uit de regio. Aan het begin van de ochtend kwamen de teams van niveau 4 in actie om halverwege de ochtend de prijzen in ontvangst te nemen. Vervolgens mochten de kinderen van de niveaus 5 en 6 aantreden om de wedstrijdjes te spelen en te winnen.

Vijf teams hebben gespeeld in de BOVO shirtjes. Twee teams in niveau 6, twee teams in niveau 5 en één team in niveau 4. Het team van niveau 4 (genaamd BOVO 5) was al ongeveer zeker van het kampioenschap. Ze konden niet meer ingehaald worden en dit hebben ze afgelopen zaterdag nog eens extra bewezen door beide wedstrijden te winnen. Deze dames hebben een fantastische eerste plek behaald. De beide niveau 5 teams (BOVO 3 en BOVO 4) moesten nog strijden om de hogere plekken in hun poules. Helaas kon BOVO 4 geen kampioen meer worden. Gelukkig hebben deze meiden goed gestreden deze dag en wisten toch nog een paar punten bij elkaar te sprokkelen. Ze mogen erg trots zijn op de behaalde resultaten wat leidde tot een 3e plek in hun poule. BOVO 3 was nog in de race voor het kampioenschap. Hun taak was om de wedstrijden van deze dag te winnen en dit lukte! Ook BOVO 3 is kampioen geworden en ging naar huis met een mooie beker en medailles.

Er was maar 1 poule in niveau 6. In deze poule zaten twee teams, dus er kon er maar één kampioen worden. BOVO 1 en BOVO 2 moesten strijden om de beste resultaten. BOVO 1 wist de wedstrijden te winnen door de goede opslagen, goed 3 keer overspelen en slimme, geplaatste ballen bij de tegenstanders. BOVO 2 maakte het erg spannend. Ze wisten een achterstand van 23-17 om te draaien naar winst 23-25. De rest van de sets gingen iets makkelijker. De niveau 6 teams hebben de eerste en de tweede plek behaald. De tweede plek voor BOVO 2 en de eerste plek voor BOVO 1. Ook op dit niveau een beker en medailles behaald.

Wij zijn dan ook erg trots op onze kampioenen en de andere fantastische resultaten, want alle BOVO teams van niveau 4 t/m 6 mogen mee doen aan de rayonkampioenschappen op 11 april. Hier spelen de beste van de beste teams tegen elkaar en het is geweldig om te horen dat alle BOVO teams bij de beste horen!

Alle ouders, grootouders, familieleden, vrienden en anderen bedankt voor het aanmoedigen van onze teams en het opbouwen en afbreken van de zaal. Het kantinepersoneel bedankt voor de goede zorgen deze ochtend en we zien iedereen graag volgend jaar terug. Niveau 1 t/m 3 speelt aankomende zaterdagochtend 4 april hun laatste wedstrijddag in Dinxperlo. Hier zullen 4 teams BOVO vertegenwoordigen. Iedereen is van harte welkom om deze jonge, volleybal talenten aan te moedigen.