Loopclinic Kaak Kanonsloop


Bericht is aangepast

Sportief de zomer door

GROENLO – Lopersvereniging Groenlo organiseert voor de derde keer een Loopclinic ter voorbereiding op de Kaak Kanonsloop 2016.

Deze Clinic ter voorbereiding op de verschillende afstanden zal worden gegeven door deskundige trainers, waardoor er gericht getraind wordt voor de Kaak Kanonsloop. In de maanden juli, augustus en september vinden de trainingen plaats en wordt er rekening gehouden met eventuele vakanties door het aantal trainingen dat er wordt geboden.

Start van de Clinic is op donderdagavond 7 juli om 19.00 uur. Plaats: St.Willibrordusschool in Groenlo. Deelnemers betalen € 60. Hiervoor krijgen ze een loopshirt, 13 trainingen, trainingsschema, gratis inschrijving Kaak Kanonsloop, koffie of thee na afloop en voedingsadvies.

De trainingen zullen een plezierig karakter kennen. Er zal op ieder niveau (ook voor de beginnende loper) in verschillende groepen worden getraind. Ook als men niet kan deelnemen aan de Kaak Kanonsloop is deze Clinic ideaal om tijdens de zomermaanden je conditie en looptechniek te verbeteren.

inschrijving: www.lvggroenlo.nl
Informatie: kanonsloopclinic@outlook.com of bel naar 0613976976