Home » Groenlo » Maud Wolters Regiokampioen

GROENLO – Op 18 mei was de regiofinale 5e divisie, acht meiden van Rap en Snel hebben zich weten te plaatsen voor deze finale. Helaas kon Milou deze wedstrijd niet turnen door een vervelende blessure.

In de tweede wedstijd van die dag kwamen de eerste twee meiden van Rap en Snel in actie. Ze hebben allebei een super goede wedstrijd geturnd en Maud Wolters werd beloond met een mooie gouden medaille. Omdat het dit seizoen bij beide dames zo goed ging, gaan ze volgend seizoen een niveau hoger turnen (Maud W. 1e / Maud T. 4e).

In de derde wedstrijd waren Sjuul en Mirthe aan de beurt. Sjuul liet een super mooie vloer oefening zien en werd op het onderdeel vloer ook 1e met een score van 13,950. Mirthe blonk uit op het onderdeel brug met een score van 13,150 (Sjuul 6e / Mirthe 16e).

Aan de andere kant van de zaal mochten Fem en Tess hun oefeningen tonen. Beide lieten erg mooie oefeningen zien. Helaas moest Fem op brug wat minpunten accepteren door het missen van eisen. Fem behaalde met een erg nette oefening een 10,650 op vloer. Waar Fem wat moest inleveren liet Tess zien dat haar brug oefening een 10,850 waard was.(Fem 11e / Tess 20e).

In de laatste en vierde wedstrijd van de dag was Eva aan de beurt. Eva begon sterk op vloer, op sprong scoorde Eva een 13,200 wat hier een 2e plaats opleverde. Door alle goede resultaten gaat ook Eva volgend jaar een niveau omhoog (Eva 12e).

Dames jullie mogen allemaal trots op jezelf zijn dat jullie zulke mooie prestaties hebben neergezet dit seizoen. Dit was de laatste selectie wedstrijd van het seizoen voor Rap en Snel. De meiden gaan nu hard trainen voor volgend jaar en natuurlijk de clubkampioenschappen op 6 juli.

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.