Home » Sport » Minerva – Grol dames 1

GROENLO – Op zaterdagavond 15 oktober stond de wedstrijd tegen Minerva op het programma. De dames van Grol begonnen de wedstrijd fanatiek en vol energie, maar al snel stond de score op 4-2 in het voordeel van Minerva. Het team uit Groenlo zette een tandje bij en door middel van mooi samenspel wisten ze de score weer recht te trekken tot een gelijke stand van 5-5. Helaas kreeg Minerva in de allerlaatste minuut van de eerste helft een penalty tegen, waardoor het fluitsignaal voor de rust klonk met een stand van 6-5 in het voordeel van Minerva op het scorebord.

Vol goede moed begonnen de dames van Grol aan de tweede helft. De verdediging van aan de kant van Groenlo zat goed dicht, maar aanvallend had het team het zwaar. De stand ging de gehele tweede helft gelijk op. Even leek Grol de winst te kunnen pakken, maar helaas wist Minerva nog twee keer te scoren waardoor de eindstand 13-13 werd. Toch kan het team terug kijken op een mooie wedstrijd, ze hebben er echt als team voor gewerkt!

Op zaterdag 29 oktober speelt dames 1 van HV Grol tegen FBV om 20:10 bij Sportpark Den Elshof, hopelijk tot dan!