N.T.S. Pony Jumping op PSC Lichtenvoorde

VRAGENDER – Het Paardensportcentrum Lichtenvoorde maakt zich op voor een nieuwe wedstrijd: een springweekend voor uitsluitend ponyruiters van vrijdag 23 tot en met zondag 25 oktober. Er zijn al bijna 300 starts aangemeld. Deze N.T.S. Pony Jumping, vernoemd naar hoofdsponsor Nikeroche Telecom Service, houdt op zondag vanaf 10.00 uur haar finales.

Het springweekend begint op vrijdag om 16.00 uur met de klassen M, Z en ZZ en vervolgt op zaterdag om 10.00 uur met de klassen B en L. De ponyruiters kunnen in elke klasse twee parcoursen rijden en de beste 25% plaatst zich voor de finales op zondag. Behalve dat de prijzenpot heel interessant is, gaan de finalewinnaars met een prachtige N.T.S. ponydeken en andere extra prijzen naar huis.

De N.T.S. Pony Jumping is een waardevolle aanvulling op de wedstrijdkalender in Vragender. “Eric Morssinkhof, eigenaar van PSC Lichtenvoorde, draagt de ponysport een warm hart toe en gaf vorig jaar al aan dat het mooi zou zijn als we met het PSC-team een ponyweekend zouden organiseren. Deze wedstrijd kon nog wel eens het begin van iets nog mooiers worden, want we willen de Pony Jumping elk jaar verder uitbouwen. Sowieso zijn de finales een extra spanningsmomentje voor de deelnemers, wat in onze ogen zeer leerzaam is. Voor de ponyruiters die in het eerste weekend van ons internationaal concours Jumping de Achterhoek van 26 november tot en met 6 december willen starten, is dit de uitgelezen kans om te checken of ze samen met hun pony in vorm zijn”, vertelt Wendy Scholten namens Paardensportcentrum Lichtenvoorde.

Michel Bolder van Nikeroche Telecom Service uit Duiven is via zijn ponyrijdende dochter ook nauw betrokken bij de sport. N.T.S. levert communicatie oplossingen op het gebied van telefonie, internet, beveiliging en bewaking. Met de intelligente en hoogwaardige kwaliteitscamera’s van N.T.S. wordt uw stal of fokkerij volledig geautomatiseerd bewaakt. N.T.S. zorgt tijdens het springweekend voor een 360 graden camera in de binnenhal.

Voor meer informatie www.nikeroche.com
www.psclichtenvoorde.nl