21 mei 2024
Home » Sport » Nieuw bij Rap en Snel: Masters

Nieuw bij Rap en Snel: Masters

234

GROENLO – Rap en Snel is een groep gestart genaamd Masters. We bieden een zeer gevarieerd sportprogramma. Zo komen er de diverse spellen aan bod zoals slagbal en volleybal, geven we bewegen op muziek, steps, aerobics maar ook buitenactiviteiten zoals nordic walking.

Voor deze groep, ‘Masters’ genoemd, is gymervaring geen vereiste. De lessen worden zo samengesteld dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen. Het gaat om lekker bewegen en de gezelligheid van de groep. Sporten, op welk niveau dan ook, houdt je gezond maar je wordt er vooral fitter van. Niemand is te oud om sportief te bewegen. Ook niet om er mee te beginnen. Het is natuurlijk veel leuker om samen te sporten, je motiveert elkaar en het is ook nog eens gezellig.

Inmiddels zijn de eerste 3 gratis lessen geweest maar wij bieden u nog eens 3 gratis lessen aan na de zomervakantie! Wij starten weer in week 38.

Week 38 Play to game – Slagbal met hindernissen
In dit thema komen er verschillende spellen aan bod, je kunt hier denken aan: een circuit, korfbal, volleybal, voetbal, slagbal etc. Deze les gaan we aan de slag met slagbal met hindernissen.

Week 39 Move on music – Steps
In dit thema gaan we bewegen op muziek, je kunt hier denken aan: aerobic, steps, bewegen met stokken op muziek. De les gaan we aan de gang met steps.

Week 40 Moving in open air – Klootschieten
In dit thema zijn we lekker buiten aan het sporten. Je kunt hier denken aan: sportief wandelen, discogolf, Jeu de Boules, klootschieten etc. Deze les gaan we aan de gang met klootschieten (denk hierbij aan schoenen waarmee je gemakkelijk een stuk kan lopen)

Na deze proeflessen beginnen we in week 41 met een serie van 10 weken. De kosten hiervoor zijn €40.00 per persoon.

Wij bieden een programma dat iedere 10 tot 12 weken wisselt. Elke periode wordt gekoppeld aan een thema. Je kunt dus zelf kiezen; lijkt het thema je leuk dan doe je mee!

Heb je nog kennissen, vrienden of bekenden die het ook leuk vinden om mee te doen tijdens deze lessen neem ze dan gerust mee.

Heb je interesse stuur dan even een mailtje naar info@rapensnel.n.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!