Nieuwe wedstrijd outfit voor selectie turnsters Rap & Snel


GROENLO – Afgelopen zaterdag werd onder grote belangstelling van ouders, familie, vrienden en vele oud- turnsters de nieuwe wedstrijd outfit van de selectie turnsters van Rap & Snel Groenlo gepresenteerd.

Al een aantal maanden werd er door een speciale commissie in het geheim gewerkt aan het nieuwe wedstrijd turnpakje. Het is altijd een hele kunst om een turnpakje te vinden dat voldoet aan alle eisen van de kritische turnsters. Na veel zoeken, overleggen en beslissingen nemen was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver. Romy Raaben had de eer om het turnpakje aan haar mede-turnsters te showen. Onder een luid gejuich en applaus werd het pakje goedgekeurd door de turnsters.

Tijdens de repetities van de show probeerde menigeen al naar binnen te komen om het pakje te zien, maar de turnsters hebben er alles aan gedaan om het nieuwe turnpakje tot aan de onthulling te verbergen. Tijdens de show werd de spanning langzaam opgebouwd. Eerst werden zes oude wedstrijdpakjes van Rap en Snel gepresenteerd. Vier dames in trainingspak hebben al deze pakjes ‘verjaagd’ om plaats te maken voor het nieuwe pakje. Daarna leek het erop dat deze turnsters het nieuwe pakje zouden onthullen, echter kreeg het publiek maar een glimp van het nieuwe pakje te zien. Het publiek zat op het puntje van hun stoel en de spanning was bijna niet meer te houden.
Coot Porskamp, het jongste selectielid van Rap & Snel, kwam achter het scherm vandaan, gevolgd door een prachtige roze slinger. Met een stralende lach presenteerden de turnsters hun nieuwe pakje aan de belangstellenden. Gelukkig werd de nieuwe wedstrijd outfit goedgekeurd, want op 8 november mogen de eerste turnsters hun nieuwe pakje al dragen tijdens de wedstrijd.

Foto: PR