Nipt verlies voor Grol DS 1


GROENLO – Zaterdag 16 december moesten wij spelen tegen Holyoke Dames 1. Zij stonden op de tweede plek met één punt verschil van de koploper. Het zou dus nog een pittige wedstrijd kunnen worden.

Bij aanvang van de wedstrijd stonden we gelijk al zes punten achter. Doordat we flink geknokt hebben konden we goed terugkomen. Deze set hebben we verloren met 19-25.

De tweede set begonnen we goed met een voorsprong van zes punten. Doordat de tegenstander een gele kaart kreeg werd de stemming bij hen al minder en zo ook het zingen. Ondanks dat we goed bleven spelen werd de druk door de tegenstander opgevoerd, waardoor zij deze set wonnen met 18-25.

Na deze twee sets hadden we toch enigszins de moed verloren. Lange tijd konden we qua punten de tegenstander niet voorbij komen. Toch hebben we door hard knokken en een goede servedruk de set weten binnen te slepen met een stand van 25-21.

Dit was een flinke opkikker, we gingen optimistisch de vierde set in. Dit was een spannende set met lange rally’s. We vochten beiden voor wat we waard waren. De set ging gelijk op, maar wij wisten aan het langste eind te trekken en haalden deze set dan ook binnen met 25-19.

De vijfde set speelden we goed, maar door wat foutjes konden we hen niet voorbij komen. We hebben geprobeerd alles eruit te halen wat erin zat. Jammer genoeg verloren we deze set met 13-15. Toch kunnen we terug kijken op een mooie wedstrijd. We hielden een goed gevoel over aan deze wedstrijd, zo goed dat het nog lang gezellig bleef in de kantine.