Ook zo genoten van het Nederlands Dames Handbal team?


GROENLO – Een kleine maand geleden speelde het Nederlands Dames Handbal team in Frankrijk het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT). Een genot om naar te kijken. Zo veel passie, zo veel spanning en zo veel mooie doelpunten. En dat allemaal in wedstrijden van 2x 30 minuten.  Niks geen balletjes die op eigen helft blijven, maar gaan!

Veel verenigingen in de regio hebben hier samen vol plezier naar gekeken. Een teamsport zoals handbal beleef je samen. Tijdens de training en tijdens de wedstrijden. Samen zorg je voor een sportieve, fanatieke en spannende wedstrijd. Ook het publiek draagt hier aan bij door iedereen aan te moedigen. Maar ja, iemand moet de spelregels in de gaten houden. En daar komt de scheidsrechter om de hoek kijken.

Deze mensen moeten ook worden opgeleid en ervaring op doen in de praktijk. En ook hier zorg je samen voor. De H.V. Grol heeft momenteel 10 leden in opleiding tot scheidsrechter. Om ze allemaal genoeg ervaring op te laten doen is er een a.s. zondag, 17 april, een toernooi in de sporthal van Sportpark Den Elshof.

Maar wat doe je dan samen? Nou, veel verenigingen uit de regio komen op dit toernooi spelen.  VIOS- Beltrum, Erix-Lichtenvoorde, WHC-Hengevelde, UGHV-Ulft, Reflex- Varsseveld en HCW-Winterswijk komen allemaal met een team zodat alle cursisten meerdere wedstrijdjes kunnen spelen. En publiek hoort hier ook bij. Dus wilt U ook bijdragen aan de sfeerbeleving en teams vol passie een wedstrijd zien spelen? Kom dan kijken! Vanaf 09:00 in de sporthal in Groenlo op 17 april! Tot dan!