Home » Aalten » Opnieuw verlies voor Bovo Dames 1

Na de 4-0 verloren wedstrijd van vorige week kon het alleen maar weer beter gaan. En dat hebben we gedaan, weliswaar wel met een 3-1 verlies. Als we naar de setstanden kijken weten we dat dit misschien wel het kantelmoment is om weer beter te gaan spelen. Zo werden we elke set sterker en konden we de laatste set winnen.

De eerste set begonnen we niet scherp genoeg. Er werden veel, heel veel, persoonlijke fouten gemaakt en dan is het erg lastig om een set te winnen. De dames van Spiker wonnen deze set met 16-25.

Ook de tweede set konden we nog niet helemaal het ritme krijgen. Spiker speelde een heel compleet spelletje en wist de ballen goed bij ons neer te leggen. Wij konden al wel 2 puntjes meer pakken deze set.

Vanaf het derde set gingen we eindelijk doen waarvoor we gekomen waren, volleyballen! Wel keken we hele set aan tegen een achterstand. Aan het eind van de set kwamen we nog heel dicht bij een overwinning, maar Spiker trok aan het langste eind en won ook deze set. De wedstrijd was al verloren, toch gingen we nog wel voor het laatste puntje. Voor dit puntje hebben we nog gestreden en verdiend gewonnen.

Na deze wedstrijd zijn we weer meer in ons spel gekomen. We gaan ons focussen op de hoeveelheid persoonlijke fouten. Zaterdag spelen we tegen Pegasus. Zij staan op dit moment 4e, dus voor ons een mooie wedstrijd om weer verder te groeien en gaan voor de winst.