Pacelli DS1 – Fortissimo DS2 (16-13) 28-24

Deze week stonden er twee competitie wedstrijden op het programma. Allereerst op zaterdag de wedstrijd tegen Heeten, die met 22-19 werd verloren.
De dames waren erg gebrand om de uitgestelde wedstrijd tegen Fortissimo te winnen en zo het handbalweekend toch nog goed af te sluiten.

Na een felle warming-up begonnen de dames sterk aan de wedstrijd. Er werd goed druk gezet en de gecreëerde kansen werden goed benut. Dit zorgde ervoor dat ze de gehele eerst helft voor hebben gestaan en met een ruststand van 16-13 de kleedkamer in gingen.

In de rust is besproken met veel snelheid te blijven spelen en vooral afwisselende aanvallen op te bouwen.

Klik voor meer informatie

Ook in de tweede helft werden er mooie kansen gecreëerd en ook deze werden benut, er werd over de hele linie gescoord. Ondanks dat de dames een aantal penalty’s tegen kregen was de eindstand 28-24 in het voordeel van Pacelli. Een verdiende overwinning.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 7 maart, om 19:30 tegen Wesepe in het Sourcy Center. Namens dames 1 van Pacelli nodigen we jullie allemaal uit om ze te komen aanmoedigen en hopelijk weer 2 punten binnen te slepen.