Paul Haarhuis op Open dag G-tennis

TC Beltrum organiseert Open dag G-tennis

BELTRUM – Op zondag 20 maart 2016 organiseert Tennis Club Beltrum (TCB) van 11.00 – 14.30 uur de Open dag G-tennis voor mensen met een verstandelijke beperking. Door G-tennis kunnen zij in een gezellige en ontspannen sfeer op eigen niveau hun sport beoefenen, meedraaien in vrijwilligersfuncties, hier plezier aan beleven en met andere sporters hun vaardigheden en vriendschap delen. Kortom, actief meedoen in de samenleving.

TCB wil graag een ‘open club’ zijn waar iedereen zich 100% welkom voelt, dus ook de mens met een verstandelijke beperking. Dat vraagt wat van de deelnemers, maar ook van de omgeving. Tijdens de open dag draait het daarom niet alleen om het sportieve element maar ook om het belang van inclusie in bredere zin.

Klik voor meer informatie

Programma
De officiële opening om 11.30 uur is in handen van de burgemeester van Berkelland, de heer Joost van Oostrum. Onder professionele begeleiding van Paul Haarhuis zullen de deelnemers tijdens een tennisclinic kennismaken met de tennissport. Naast de tennisclinic organiseert TCB deze dag ook een bijeenkomst voor sportverenigingen, ouders, leden en overige belangstellenden over de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking in de sport. De sprekers zijn Marloes Nijenhuis van Perron 8 (De Lichtenvoorde), Willy Bennink (TCB) en Paul Haarhuis. Ter afsluiting is er om 14.00 uur een Meet & Greet met Paul Haarhuis op de banen van TCB.

Aanmelden
Voor deelname aan de tennisclinic van Paul Haarhuis kan tot 4 maart worden ingeschreven. Belangstellenden voor de presentaties kunnen zich tot 13 maart aanmelden. Kijk voor actuele informatie en aanmelding op www.tcbeltrum.nl.