Ruim 100 teams bij Beach toernooi


MARIENVELDE – Voor de 19e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo ’76 in het weekend van 17,18 en 19 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein in Mariënvelde. In totaal deden er 101 teams mee. Dit waren er weer meer dan vorig jaar. Het weer zat ook mee, het hele weekend hadden we mooi weer, alleen zondag kwamen er nog een paar buitjes over.

Vrijdag avond begonnen we met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch Beach onderdeel. Zaterdag morgen zijn we begonnen zoals gewoonlijk met de jeugd. De prijsuitreiking was erg spannend bij de jeugd, want de teams waren aardig gewaagd aan elkaar. Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team “Froukje het talent en de losers”. Bij de heren won “De Dakkers”. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Daarnaast werd zaterdag avond ook nog een Beach party georganiseerd. Ook dit is goed en gezellig verlopen en zeker voor herhaling vatbaar.

De organisatie kijkt tevreden terug over het totale verloop van dit evenement. Foto’s zijn terug te vinden op Facebook “MarvoBeach”

De winnaars in de verschillende klassen waren:
Jeugd B: “Favo’s Angels”
Jeugd C: “The Beachchicks”
Jeugd D: “Rita”
x2 Dames: “Longa”
2×2 Heren:  “Mauro-Jeroen”
Beach-Cup Dames: “Froukje het talent en de losers”
Beach-Cup Heren: “De Dakkers”
Dames recreatief: “Seniorita Sielias en de melkflesjes”
Heren recreatief: “The Beach Boys”
Mixed recreatief Hoog: “The Cruisers”
Mixed recreatief Laag: “Halleywood 71”