Home » Groenlo » S.v. Grol overhandigt eerste ‘Vriendschapsteken’

S.v. Grol overhandigt eerste ‘Vriendschapsteken’

225

GROENLO – In een bomvol sportcafé op sportpark Den Elshof in Groenlo heeft Hans Scheinck de voorzitter van Sport Vereniging Grol zondag 9 november de eerste “Vriendschapstekens” uitgereikt.
Dit deed hij tijdens de Najaars Fancy Fair van De Vrienden Sport Vereniging Grol (VSVG). Riky ter Bogt, Henk Hoffman en Jan Schut alle drie leden van het eerste uur, van de dit jaar 25 jarige VSVG, hebben deze bijzonder onderscheiding in ontvangst genomen.

“Jullie zijn alle drie vanaf de oprichting erbij geweest. De eerste voorzitter Henk Stokkers had de gave de juiste mensen bij elkaar te brengen waardoor jullie stichting kon doorgroeien binnen de Grol-groep. Voor de s.v. Grol is de VSVG intussen een onmisbare sponsor en adviseur. Jullie zijn kritisch op wat er wordt aangevraagd en jullie stichting wijst ook verzoeken om financiële ondersteuning af. Een professionele en gezonde houding”, vertelt Hans Scheinck aan de vele aanwezigen.

“Met de uitreiking van dit teken aan jullie, Riky, Henk en Jan worden jullie voor altijd “vriend van de s.v. Grol”, maar ook omgekeerd, we willen als s.v. Grol graag altijd jullie vriend blijven. Ik reik het teken nu graag aan jullie persoonlijk uit. Buitengewoon verdiend”, aldus Hans Scheinck.