Uitslagen HCW Winterswijk


HCW E2-JEUGD
Zondagochtend vroeg reisde de E2-Jeugd af naar Huissen voor hun eerste uit wedstrijd. Met 1 wissel op de bank begonnen ze om 10:00 uur aan hun wedstrijd. De eerste helft ging het gelijk op, iedere keer werd een doelpunt van de tegenstander weer beantwoord met een doelpunt voor HCW. HCW liep goed vrij waardoor iedereen wel een keer op goal kon gooien om te proberen te scoren. De ruststand was 6-5 in het voordeel van Huissen. In de tweede helft stond HCW verdedigend helaas minder en HV Huissen maakte hier dankbaar gebruik van. Toch wist HCW een paar snelle ballen van Huissen tegen te houden door er snel voor te springen/staan. Erg goed gevochten voor de bal! Helaas had Huissen in de tweede helft toch de overmacht en wisten ze dan ook uit te lopen naar een eindstand van 17-8. Al met al een leuke wedstrijd, waarbij door Huissen stevig werd gespeelt en dat voor sommige spelers nog even was… Top gedaan jongens & meiden!!! Een leuk team met leuk samenspel.

HCW E1-JEUGD
De HCW E1-Jeugd speelde tegen Grol, wedstrijd is verloren met 3-15.

HCW D1-JEUGD
De HCW D1-Jeugd speelde tegen DFS Arnhem, wedstrijd is gewonnen met 7-23.

HCW C-JONGENS
Zaterdag speelden de HCW C-Jongens hun eerste thuiswedstrijd tegen Stormvogels uit Haaksbergen. Ze begonnen goed en scoorden direct de eerste aanval! Er werd goed verdedigd, waardoor ze er veel ballen tussenuit konden tikken en zelf met tempo konden scoren. Dit hielden ze de hele wedstrijd goed vol en liepen dan aan het einde ook uit naar 33-19! Beide keepers hebben goed staan keepen.

HCW B-JONGENS
De HCW B-Jongens speelde tegen Reehorst, wedstrijd is verloren met 17-24.

HCW DAMES MID-WEEKS
De HCW Mid-weeks dames speelde afgelopen donderdag een wedstrijd tegen HCL/Loo-Groessen, de wedstrijd is verloren met 10-13.

HCW DAMES 2
1e wedstrijd van het seizoen 2018-2019 tegen het altijd moeilijke VIOS. Een team van jonge meiden en de oudere garde van HCW. De 1e helft was het nog aftasten, wat kunnen we en hoe spelen we samen. Hierdoor liep het nog niet zoals we wel zouden willen. Met de rust is het dan ook 10-2 in het voordeel van VIOS. De 2e helft hebben we de schouders eronder gezet en door goed spelen maken wij 6 doelpunten en VIOS ook. Eindstand is dan 16-8 geworden in het voordeel van VIOS.

HCW DAMES 1
Vandaag stond er voor HCW Dames 1 een uit wedstrijd op het programma. Ze hebben de tweede wedstrijd in Haaksbergen gespeeld. De gehele wedstrijd ging redelijk gelijk op en bleef het gelijkspel. Verdedigend stond HCW sterk maar helaas waren ze niet doeltreffend genoeg. De ruststand was 6-4. Helaas hebben ze het aan het einde weggegeven en de punten in Haaksbergen laten liggen. Eindstand was 13-11. Volgende week is het weer aan de HCW dames!

HCW HEREN 1
De HCW Heren speelde een wedstrijd tegen Erix, geen verslag ingeleverd, de wedstrijd is gewonnen met 17-9.