V.V. Grol Dames 1 in de flow tegen Labyellov Dames 1 (4-0)

GROENLO – Zaterdag 9 februari om 15:00 uur speelden we een wedstrijd in eigen hal in Groenlo. We mochten het opnemen tegen Labyellov dames 1. De vorige helft van het seizoen wisten ze ons in te maken met 3-1. Dit belooft een spannende wedstrijd.

De eerst set ging wat onrustig van start. Er werden eigen fouten gemaakt waardoor de stand gelijk op liep. Toch wisten we ons sterk te houden en hebben we de set binnen gesleept met 25-20.

Bij het starten van de tweede set was er meer rust. Door een goede pass in combinatie met een goede spelverdeling en aanvalsdruk van onze kant wisten we opnieuw de set binnen te slepen met een eindstand van 25-18.

Deze goede flow werd doorgezet in de laatste twee sets. De derde set hebben we Labyellov ingemaakt met een sterk spel wat resulteerde in 25-14 voor Grol. De vierde set werd wat vermoeiender en stiller. De coach greep direct in. Door een goede peptalk hebben we ook deze set binnen te slepen met een stand van 25-14.

Deze wedstrijd is gewonnen met 4-0. Door het winnen van deze wedstrijd staan we nu op een derde plek in de eerste klasse.

Onze volgende wedstrijd is tegen VIOS Beltrum dames 1 op 16 februari om 15:00 uur thuis bij Den Elshof in Groenlo. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden aangezien VIOS Beltrum dames 1 één plek onder ons staat met 1 wedstrijd minder. Kom ons daarom ook zeker aanmoedigen!