19 mei 2024
Home » Groenlo » Vier het feest mee, met de Grolse Boys

Vier het feest mee, met de Grolse Boys

139

GROENLO – Grolse Boys viert in 2018 haar 70-jarig jubileum. Dat wordt natuurlijk een gedenkwaardig jaar en we hopen dat jij daar bij bent. Dit seizoen hebben een aantal selectiespelers noodgedwongen afscheid moeten nemen en er zijn een aantal langdurig geblesseerden. Grolse Boys heeft dus momenteel een vrij krappe selectie en staat dus open voor nieuwe spelers. Ben je direct inzetbaar en wil je op redelijk niveau (op zaterdagmiddag) in een eerste elftal spelen? Laat je horen!

Grolse Boys is namelijk een kleine, charmante, cult-achtige vereniging. We spelen in de vierde klasse en overwegend tegen clubs uit Overijssel. We staan open voor iedereen; talenten die graag snel in een eerste elftal willen spelen en routiniers die nog even in een eerste elftal willen blijven spelen. Je krijgt er bovendien veel voor terug; een tweede woonkamer (‘t Wilgenpark), nieuwe vrienden en vooral veel plezier.

Het jubileum in 2018 is een mooie bonus. We gaan feesten, toernooien organiseren en we geven een jubileumboek uit. En dat zal niet een boek zijn over stoffige geschiedenis, maar over de mensen bij Grolse Boys. Het zal gaan over het lief en leed van ‘t Wilgenpark. Uitgedrukt in 70 prachtige portretten en herinneringen. Daaruit zal blijken hoe warm, mooi en een tikje vreemd deze kleine club is. En daar kun jij dus bij horen.

Trouwens; oud-leden en leden kunnen nog altijd een mooie, gelukkige of verdrietige anekdote – meegemaakt bij Grolse Boys – insturen. Vertel het verhaal van onze club! Neem contact op met voorzitter Harry Paf (hfjpaf@gmail.com) en misschien komt jouw verhaal in een collectors item; een prachtig vormgegeven boek.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!