20 april 2024
Home » Sport » VV grol Dames 1 pakt 4 punten tegen Marvo Dames 1

VV grol Dames 1 pakt 4 punten tegen Marvo Dames 1

173

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – We zijn weer een stapje dichterbij in onze missie ‘Go For Klassenbehoud’. Exact 15:00 begon de wedstrijd.

De eerste set ging lekker. Wanneer de pass goed bij onze spelverdelers kwam, ramden we de ballen naar de andere kant van het veld. We wonnen de eerste set dan ook met 25-16. De tweede set maakten we het spannend. Marvo wist ons bij te houden maar uiteindelijk waren wij toch sterker. 2e set: 25-23 voor Grol. De 3e set liep niet als gepland. Marvo kwam terug en wij maakten veel foutjes. Helaas lukte het ons niet om Marvo bij te houden en verloren we de set met 25-16. Natuurlijk lieten we onze koppies niet hangen en gingen we met volle moed de 4e set in. Met resultaat; de foutjes waren eruit en er werd weer lekker aangevallen. De set hebben we dan ook terecht gewonnen met 25-14. De 4 punten die we hebben gepakt hadden we hard nodig! We zijn dan ook eindelijk verdwenen van de 12e plek en zijn een stukje dichter bij klassenbehoud!!

Onze volgende wedstrijd vindt plaats op 9 april om 13:30 in Warnsveld waar we zullen spelen tegen WSV Dames 2! Hopelijk tot dan!