Home » Groenlo » VV Grol kijkt terug op succesvol Nieuwjaarstoernooi

VV Grol kijkt terug op succesvol Nieuwjaarstoernooi

164

GROENLO – Zo’n 130 enthousiaste sporters en toeschouwers zorgden op zaterdag 3 januari voor een gezellig volleybaltoernooi en -tijdens de onvermijdelijke ‘derde helft’- voor een overvolle kantine op Sportpark Den Elshof. De deelnemers beoordeelden het VV Grol Nieuwjaarstoernooi met een 8,2 gemiddeld.

De voorzitter van VV Grol, Henk Ebbers, opent het toernooi. Hij verwijst naar de rijke historie van de volleybalvereniging: “Dat Grol al jaren een redelijk stabiel ledenaantal heeft in een tijd waar veel verenigingen ophouden te bestaan, komt door de vele gezellige activiteiten. Dit recreatieve volleybaltoernooi is een mooi voorbeeld. Dat de organisatie 12 enthousiaste teams op de been heeft gekregen, in leeftijden variërend van 15 tot 65 jaar, is een topprestatie! Dat er zoveel mensen blij worden van het spelletje is geweldig om te zien.”

Enthousiast waren de deelnemers zeker. Er werd in de drie poules vol overgave gestreden om de royale hoofdprijzen; een 3 uur durende all-in barbecue,  een bier/likeurproeverij en een pitch en putt arrangement. De Kroon, VIP en de Gaffels gingen er met de prijzen, ter beschikking gesteld door Den Elshof en Marveld Recreatie, vandoor.

Na het toernooi was er in de bomvolle kantine een verloting, uiteraard onder het genot van een gezellige nieuwjaarsborrel. Wederom met royale prijzen, zoals een portable DVD-speler, theatertickets, puzzels, armbanden, bierpakketten, talloze cadeaubonnen en andere mooie prijzen van diverse Groenlose winkeliers en restaurants.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Randy Keunekamp zegt daarover: “Zonder alle enthousiaste deelnemers en gulle sponsoren hadden we het niet gered. Deze willen we dan ook nogmaals heel erg hartelijk danken! We hopen dat iedereen volgend jaar weer komt meedoen en bijdragen aan de gezellige sfeer!”

Wil je ook eens komen volleyballen? Kijk dan op www.vvgrol.nl.