VV Grol organiseert derde editie Moederdagactie


Bericht is aangepast

GROENLO – Leden van de Volleybalvereniging Grol gaan in april voor het derde jaar langs de Grolse deuren om de jaarlijkse Moederdagactie te promoten. Ze brengen een assortiment van broodjes en gebak onder de aandacht, ter beschikking gesteld door De Echte Bakker Michel Nales.

Judith Overkemping, organisator van de Moederdagactie zegt: “Omdat we in 2013 en 2014 veel enthousiaste reacties op de Moederdagactie kregen, organiseren we het nu al voor de derde keer. Het werkt heel simpel; onze leden gaan met intekenlijsten langs de deuren. Men kan kiezen uit drie pakketten, variërend van € 5 tot € 10. Pakket A bestaat uit een team (zes) meergranen volleybolletjes en één grote volleybol. In pakket B zitten gesorteerde broodjes, croissants en krentewegge en pakket C bevat een heerlijke slagroomschnitt en chocolaatjes. Na voorafbetaling brengen onze leden de bestelling op zaterdag 9 mei, de dag voor Moederdag, kakelvers aan de deur.”

Heeft u onze leden gemist? Ook in de Groenlose winkelvestiging van De Echte Bakker Michel Nales zijn bovengenoemde producten op zaterdag 9 mei volop verkrijgbaar.