Home » Aalten » Wedstrijdverslag Bovo Dames 1

AALTEN – Zaterdagmiddag, alle dames en staf van het 1e team hadden zich verzameld bij 1 van onze teamgenoten. Hier hadden we onze wedstrijdvoorbereiding onder het genot van koffie/thee, een frisje en wat pepernoten. Onze trainer Tim heeft afgelopen week de verslagen van Trivos doorgespit om wat informatie te krijgen. 1 ding is in ieder geval zeker, ze staan bovenaan en zijn de favoriet voor het kampioenschap.

Onze opdracht was dan ook om vrij uit te spelen en proberen zo veel mogelijk punten te pakken. Elk punt is er 1 was ons motto. Dat we 5 punten thuis zouden houden, konden we vooraf alleen maar dromen.Heel even kreeg ik het wat benauwd; tijdens het inslaan was er wel wat spanning aanwezig. Ballen uit en in het net slaan, ai. Maar niets is minder waar. Vanaf het begin van de wedstrijd hebben we voor gestaan, en deze voorsprong hebben we continu weten te behouden. Iedereen heeft meegedaan en zich ingezet. Aan de kant werd er sfeer gemaakt, in het veld konden we vrij uit spelen en ik heb meegemaakt hoe het is als het BOVO publiek achter ons staat. Potdikkie, wat een sfeertje! Bedankt, want dit heeft absoluut geholpen. Tijdens de eerste en tweede set begonnen we vol gas, waardoor we vanaf de 15 punten rustig ons spel uit konden spelen.

De derde set was juist het tegenovergestelde, rustig aan het begin en aan het einde toch weer het gas erop om zeker te zijn van winst. Tijdens de vierde set mochten de dames van Trivos nog even voelen hoe het is om voor te staan. Door onder andere een sterke dubbele wissel wisten we de volle 5 punten binnen te slepen. (25-20, 25-22, 25-21, 25-23)

Onze volgende wedstrijd zal voor de beker zijn, 3 december tegen Arvevo Dames 1. Op zaterdag 6 december mogen we voor de tweede keer die week tegen Arvevo spelen dan tegen Dames 2 voor de competitie. Deze wedstrijd is om 18:00 uur in de Stationshal.