18 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslag Dames v.v. Grol 1 – Cupido dames 1

Wedstrijdverslag Dames v.v. Grol 1 – Cupido dames 1

213

Vrijdag 10 februari om 20.00 uur speelden we een wedstrijd in Hengevelde. We mochten het opnemen tegen een van de koplopers, Cupido dames 1. De thuiswedstrijd hebben we verloren met 4-0. We wisten daardoor van tevoren dat het een wedstrijd zou worden waarin hard gewerkt moest worden.

Dat bleek dan ook in de eerste set. Het spel begon wat matig waardoor Cupido gemakkelijk de overhand nam en punt na punt scoorde. Deze set is geëindigd met 14-25.

In de tweede en derde set moest hard gevochten worden. Er werden veel ballen van de grond gehaald aan onze kant, maar helaas wist Cupido regelmatig te scoren door de aanval via het blok uit te slaan. Het was voor ons moeilijk te scoren door een goed blok aan de kant van Cupido. Na hard werken en een wisselend spel aan onze kant zijn de sets helaas geëindigd met 12-25 en 13-25.

De laatste set moest worden gespeeld. We stonden erop om niet met lege handen naar huis te gaan. De set begon matig, maar op de helft sloeg het om. We wisten door een goed blok en een sterke opslag meer punten te scoren en uiteindelijk zelfs de set binnen te slepen met een eindstand van 25-20.

Door het winnen van de laatste set gaan we gelukkig niet totaal teleurgesteld dit carnavalsweekend in. Onze volgende wedstrijd is op 24 februari om 17:00 uur bij ’t Asterloo in Rekken.